ПоддержатьУкраїнська

У "ДНР" надрукують поштові марки з "героями" псевдореспубліки

StopCor
StopCor

StopCor

У 'ДНР' надрукують поштові марки з 'героями' псевдореспубліки

В "ДНР" до Дня захисника Вітчизни надумали випустити пам'ятні листівки з портретами "героїв республіки". Цим буде займатися місцева поштова служба.

Новину повідомляє "Преса України".

У "ДНР" надумали реалізувати проект "Золоті зірки героїв", який буде присвячений "ополченцям" і діячам, які заслужили високу за місцевими мірками нагороду - "героя ДНР". Ініціатива належить місцевому "міністерству інформації", приєдналася до неї й "державна пошта Донбасу". Остання випустить до Дня захисника вітчизни святкові набори листівок із зображеннями вище згаданих "героїв", а також блок поштових марок.

"У рамках цього проекту ми випускаємо набір поштівок "Золотими Зірками Героїв", який відповідає всім необхідним стандартам. Крім цього, напередодні святкування Дня захисника Вітчизни ми плануємо випустити пам'ятний блок поштових марок з портретами загиблих Героїв Донецької Народної Республіки, які віддали свої життя за нашу країну", - заявив в.о. "Гендиректора ДП "Пошта Донбасу" Артем Сердюков.

Він вважає популяризацію видатних "ополченців" завданням надзвичайної важливості для "республіки". До слова, героями на окупованих землях вважають бойовиків Моторолу, Гіві, Захарченка та інших. Всі вони носили або носять відповідні "нагороди" на грудях.

Нагадаємо, співробітники українських спецслужб в Харківській області оперативно відреагували на сепаратистські дії учнів місцевого ПТУ, що надіслали бійцям АТО в госпіталь листівки з недружніми побажаннями. Авторами виявилися молодий чоловік і дівчина. Названо їх мотиви.

Другие новости

Высотка – вместо детской площадки: в Хмельницком горсовет отказывается разорвать аренду с российским застройщиком?

Высотка – вместо детской площадки: в Хмельницком горсовет отказывается разорвать аренду с российским застройщиком?

Хмельницкий горсовет передал землю, которую обещали жильцам ЖК, в аренду компании, одним из владельцев которой является гражданин россии, и теперь не хочет разрывать с ней соглашение