ПоддержатьУкраїнська

У Домінікані журналістів розстріляли в прямому ефірі

StopCor
StopCor

StopCor

У Домінікані журналістів розстріляли в прямому ефірі

Вбивство двох працівників радіостанції відбулося в Домініканській республіці. Їх розстріляли під час прямого ефіру. Опубліковано відео.

Новину повідомляє "Преса України".

Резонансне вбивство працівників ЗМІ відбулося в місті Сан-Педро де Макоріс. Винуватці – група невідомих, які увірвалися в студію радіовузла 103FM з вогнепальною зброєю. Вони почали палити з неї по співробітниках радіостанції.

Опубліковано відео, зняте в момент події. Поки ведучий під час онлайн-трансляції озвучує текст, в іншому приміщенні чуються виразні звуки пострілів. Запис обривається, можливо, автор відео виклав в мережу тільки фрагмент.

Відомо, що пострілами зловмисників були вбиті двоє: ведучий Луїс Мануель Медіна і продюсер Лео Мартінес. Також була поранена журналістка радіостанції. Її вдалося госпіталізувати, проте вона знаходиться в важкому стані.

В ході спецоперації домініканські правоохоронці затримали трьох чоловіків, підозрюваних в скоєнні цього резонансного злочину. Їхні мотиви поки невідомі.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет був ліквідований двома найманцями, які засвітилися на камерах, у зв'язку зі своєю професійною діяльністю. Не виключено, що замовником вбивства була Російська Федерація. Правоохоронці оприлюднили нові кадри з ймовірними виконавцями вбивства Шеремета. Це не тільки нічні зйомки, оприлюднені раніше, але і денні.

Другие новости