ПоддержатьУкраїнська

У Донецьку діють російські ФСБшники

StopCor
StopCor

StopCor

У Донецьку діють російські ФСБшники

Співробітники російських спецслужб активно взялися виявляти українських шпигунів в окупованому Донецьку, який контролюють бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Про це розповів координатор групи "Стоп Терор" Семен Кабакаєв. За його словами, по місту почали активно пересуватися групи Федеральної служби безпеки РФ. Діють окупанти під прикриттям працівників так званого "міністерства державної безпеки ДНР". Кабакаєв відзначив, що ворожі силовики перевіряють в основному мирних громадян на предмет роботи з українськими спецслужбами.

Також координатор "Стоп Терор" відзначив те, що ворожі війська продовжують з САУ, танків та мінометів інтенсивно обстрілювати позиції Збройних сил України. Вогонь ведеться з Донецька і Макіївки.

"Вночі продовжилися обстріл з РСЗВ Град на Маріупольському напрямку, хочу зазначити, що саме там найбільше скупчення кадрових військових з РФ", – сказав Кабакаєв.

Раніше радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк розповів, що російська Федеральна служба безпеки планує ліквідувати низку ватажків самопроголошених "ДНР" та "ЛНР".

Нагадаємо, Федеральна служба безпеки РФ та спецслужба "ДНР" почали примусово відправляти на передову бойовиків, які були незадоволені діяльністю місцевої влади та РФ.

Другие новости