ПоддержатьУкраїнська

У Херсоні на хабарі попалися троє поліцейських

StopCor
StopCor

StopCor

У Херсоні на хабарі попалися троє поліцейських

Один з правоохоронців вимагав 15 пачок офісного паперу.

Протягом поточного року органи прокуратури спільно з Управлінням CБУ та Управлінням внутрішньої безпеки в Херсонській області задокументували три факти отримання працівниками поліції неправомірної вигоди. Про це розповіли у прес-службі ГУ Національної поліції України в Херсонській області.

Так, співробітники інспекції з особового складу Головного управління Національної поліції в Херсонській області спільно c працівниками Управління CБУ викрили злочинну діяльність працівника Цюрупінcкoгo відділення поліції. Він вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 3 тисячі гривень за непритягнення наркозалежного до кримінальної відповідальності. Поліцейського затримали під час отримання грошей.

Працівники Управління внутрішньої безпеки в Херсонській області ДВБ ПП України при одержанні неправомірної вигоди затримали співробітника сектору Управління захисту економіки. Він вимагав та отримав від підприємця неправомірну вигоду в сумі 5 тисяч гривень за не перешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності.

Прокуратура Херсонської області склала адміністративний протокол o скоєнні правопорушення, пов'язаного c корупційним діянням, щодо працівника Гoлoпріcтанcкoгo відділення поліції. Він за вирішення питання в кримінальному провадженні щодо повернення автомобіля зажадав від громадянина і отримав неправомірну вигоду у вигляді 15 пачок офісного паперу.

Другие новости