ПоддержатьУкраїнська

У Хмельницькому міська влада зволікає з антикорупційною діяльністю – активісти

StopCor
StopCor

StopCor

У Хмельницькому міська влада зволікає з антикорупційною діяльністю – активісти

Представники хмельницького осередку ГО "Стоп корупції" повідомляють про відтягування з боку місцевої влади процедури підписання меморандуму про співпрацю у сфері боротьби з корупцією.

Про це у соцмережі повідомив голова місцевого осередку проекту Артур Сторожук.

"Міська рада вже нібито і зголосилась підписати меморандум про співпрацю. Але не урочисто як має бути (де там, корона впаде), а шляхом обміну підписаними екземплярами. Аби не псувати нікому репутацію спільними фото. Відтоді минув місяць, а з моменту початку цього процесу – понад три. Але поки очікую повернення нашого екземпляра з підписом мера, не полишає враження, що ми одружились "СтопКор" (хлопчик) з міською радою (дівчинка), "нє по любові, а по прінуждєнію"... Аж незручно, ніби зґвалтували когось...", написав у соцмережі голова місцевого осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.

Нагадаємо, раніше текст, підписаний між головною організацією "Стоп корупції" та ГПУ, викликав запитання у юридичному відділі Хмельницької міської ради. У хмельницькому осередку проекту тоді припустили, що це могло бути пов'язано з особистою неприязню керівника відділу до голови місцевого представництва "Стоп корупції".

Другие новости