ПоддержатьУкраїнська

У Хмельницькому заблокували ретрансляцію заборонених російських телеканалів

StopCor
StopCor

StopCor

У Хмельницькому заблокували ретрансляцію заборонених російських телеканалів

У Хмельницькому співробітники Служби безпеки України спільно з кіберполіцією заблокували ретрансляцію заборонених російських телеканалів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Повідомляється, що двоє місцевих жителів надавали клієнтам послуги телебачення, при цьому використовуючи нелегальний сервіс. Зокрема, зловмисники ретранслювали заборонені російські телеканали, які займаються антиукраїнською пропагандою.

За місцем проживання злочинцем співробітники спецслужби провели обшуки, в ході яких було виявлено спеціальне телекомунікаційне обладнання: IP-ресивери, TV-тюнери, приставки для прийому цифрового сигналу, серверне обладнання та мережеві комутатори. За цим фактом було відкрито відповідне кримінальне провадження за ч. 2 ст. 361 Кримінального кодексу України. На поточний момент тривають слідчі дії.

До слова, напередодні співробітниками Служби безпеки України було з'ясовано, що російський уряд таємно фінансує терористичну "ЛНР". Виявилося, що таємне фінансування відбувається за допомогою одного з російських гуманітарних фондів.

Другие новости