ПоддержатьУкраїнська

У Києві на хабарі попався митник

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві на хабарі попався митник

Правоохоронці затримали під час одержання хабара головного державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Київської митниці Державної фіскальної служби України. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, передає УНН.

"Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України, безпосередньо після одержання неправомірної вигоди, затримано головного державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Київської митниці Державної фіскальної служби України",- йдеться у повідомленні.

Як зазначається, слідчими встановлено, що впродовж травня цього року митник вимагав від директора одного з приватних товариств неправомірну вигоду за нестворення штучних перешкод під час митного оформлення вантажу товариства.

"Кошти передавалися йому у два етапи. Спочатку 7500 доларів США та при повторній передачі решти - 350 доларів США, державного службовця викрито правоохоронними органами та затримано в порядку ст. 208 КПК України", – додали у військовій прокуратурі.

При огляді місця події у затриманого виявлено та вилучено з автомобіля 350 доларів США та ще 600 доларів США, які він отримав раніше.

"Хабарнику готується повідомлення про підозру за ч.3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади. Досудове розслідування проводить військова прокуратура Київського гарнізону", – зазначили у відомстві.

Другие новости