ПоддержатьУкраїнська

У Києві намагались захопити Інститут транспорту нафти

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві намагались захопити Інститут транспорту нафти

В ніч з п'ятниці на суботу невідомі юнаки спортивної статури разом з представниками правоохоронних органів намагались захопити Інститут транспорту нафти.

У Києві намагались захопити Інститут транспорту нафти

Начальник районної поліції, який прибув на місце події та керував процесом мав чітко сформовану мету. А саме - за підтримки юнаків спортивної статури звільнити будівлю від охорони підприємства для її незаконного захоплення колишніми посадовими особами інституту.

Про це журналістам СтопКору повідомив член наглядової ради підприємства Сергій Василишин.

“Приблизно о 23.00 до будівлі почали з’їжджатися представники правоохоронних органів та юнаки спортивної статури у кількості близько 60 чоловік. Цікаво, що на місце прибув й начальник Шевченківської районної поліції - Герман Приступа, а разом з ним й прокурор району”, - розповідає член наглядової ради Сергій Василишин.

За словами чоловіка правоохоронці пояснити нічний візит не могли. Ніяких процесуальних дій не вчиняли, натомість вимагали від охорони інституту залишити приміщення.

“Дії поліції були щонайменше дивними. Не маючи жодних законних підстав, поліціянти втручались в господарську діяльність підприємства, тиснули на охорону, аби ті за власним бажання покинули свої робочі місця. У випадку невиконання незаконної вимоги Приступа погрожував використання спецпідрозділу для силового видворення охорони.”, - коментує дії поліції член наглядової ради.

Другие новости