ПоддержатьУкраїнська

У Києві поліцейського затримали на збуті наркотиків

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві поліцейського затримали на збуті наркотиків

За процесуального керівництва прокуратури м. Києва повідомлено про підозру співробітнику слідчого відділу одного з райуправлінь поліції Києва, за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, правоохоронці задокументували три факти збуту інспектором психотропних речовин «амфетамін» та «МДМА». Після чергового збуту наркотичного засобу поліцейського затримали та вилучили близько 40 гр білої порошкоподібної речовини, яка з його слів є особливо небезпечним наркотичним засобом - кокаїном. За наркотичний засіб інспектор отримав 70 тис грн.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого, у його службовому кабінеті та в автомобілі вилучено значну кількість речовин, схожих на наркотичні, нарковмісні рослини, зброю та понад 1 тис боєприпасів.

Наразі до суду скеровано клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади. Встановлюються джерела походження наркотичних засобів, зброї та боєприпасів.

Викрито правоохоронця прокурорами спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого в м. Києві, при оперативному супроводженні Київського міського управління ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Києва

Другие новости