ПоддержатьУкраїнська

У Києві за зловживання з орендою судитимуть колишнього директора «Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України»

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві за зловживання з орендою судитимуть колишнього директора «Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України»

Київською місцевою прокуратурою № 6 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього директора «Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України» за фактом зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права (ч. 2 ст. 364-1 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець, зловживаючи повноваженнями керівника Міжнародного центру, уклав з однією з громадських організацій договір оренди приміщень загальною площею 941 кв м. При цьому, згідно з актом перевірки фактична площа орендованих приміщень становила понад 1400 кв м.

За висновками Київського науково-дослідницького інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, внаслідок протиправних дій ексдиректора Міжнародний центр недоотримав платежів від оренди вказаних приміщень на суму понад 500 тис грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Прес-служба прокуратури міста Києва

Другие новости