ПоддержатьУкраїнська

У Кривому Розі патрульний встановив власний тариф для водіїв: 40 тисяч гривень за 20 днів безперешкодного пересування

StopCor
StopCor

StopCor

У Кривому Розі патрульний встановив власний тариф для водіїв: 40 тисяч гривень за 20 днів безперешкодного пересування

Слідчі ТУ ДБР у місті Полтаві затримали інспектора безпеки дорожнього руху полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг.

За попередньою інформацією, правоохоронець вимагав та одержав від мешканця Кривого Рогу, який займався вантажними перевезеннями, неправомірну вигоду в сумі 40 тисяч гривень. Кошти передбачалися за безперешкодне пересування вантажного транспорту терміном на 20 днів, а також за не притягнення до адміністративної відповідальності за раніше скоєні правопорушення.

5 січня 2021 року слідчі ДБР затримали патрульного в порядку ст. 208 КПК України після одержання 40 тисяч гривень неправомірної вигоди. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

Попередня кваліфікація: вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура, оперативний супровід – УСБУ у Дніпропетровській області та ДВБ Нацполіції.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"