ПоддержатьУкраїнська

У Кривому Розі розглянуть справу щодо вимагання грошей з батьків школярів

StopCor
StopCor

StopCor

У Кривому Розі розглянуть справу щодо вимагання грошей з батьків школярів

У місті створять робочу групу, щоб вирішити питання про вимагання грошей з батьків в освітніх закладах Кривого Рогу.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

Нагадаємо, на сайті виконкому міської ради була створена петиція про фінансове забезпечення потреб у школах і дитячих садках. Зокрема, в електроній петиції мова йде про заборону збору готівкових внесків батьків у якості благодійної допомоги.

"Щодо цього питання на засідання комісії приходив голова ГО "Ред Хаб" Олег Сампір, в.о. начальника управління освіти і науки виконкому міської ради Тетяна Кріпак. Комісія проголосувала за те, щоб створити робочу групу", - розказала нашому кореспонденту Людмила Бурман, депутат міськради від "Самопомочі", кандидат педагогічних наук.

На засіданні комісії було жваве обговорення. Воно тривало не одну годину. Тому члени комісії вирішили подати пропозицію щодо створення робочої групи, яка більш детально розгляне багаторічну проблему.

"Увійти до складу робочої групи виявили бажання члени комісії, які мають педагогічну освіту. Це три директори шкіл та я. Припускаю, що у робочій групі також буде Олег Сампір, ініціатор електронної петиції Віталій Фурманюк та представники профільних управлінь", - додала депутат.

Другие новости