ПоддержатьУкраїнська

У Кропивницькому судитимуть банду перевертнів у погонах

StopCor
StopCor

StopCor

У Кропивницькому судитимуть банду перевертнів у погонах

Прокуратурою Кіровоградської області завершено досудове розслідування у справі колишніх поліцейських, яким інкримінують вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. 

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Наразі обвинувальний акт направлено до Кіровського районного суду. Правоохоронців підозрюють у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, катуваннях, крадіжці, незаконному проникненню до житла, шахрайстві, перевищенні влади та службових повноважень, вчинених у складі організованої групи.

Злочинна діяльність організованої групи була викрита 22.07.2016 року під час передачі частини грошових коштів в сумі 3000 доларів США від загальної суми неправомірної вигоди в розмірі 8500 доларів США.

За інформацією правоохоронців, очолював злочинну групу колишній заступник начальника Кіровоградського відділу поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області. Також участь у ньому брав і місцевий "кримінальний авторитет".

"Потерпів від злочинної діяльності мешканець обласного центру пенсійного віку, в якого обвинувачені намагались відібрати квартиру, вартістю 600 тис грн, а його самого погрожували кинути за ґрати", - зазначається на сайті Генпрокуратури", - повідомляє прес-служба ГПУ.

Під час досудового розслідування була повністю доведена вина екс-поліцейських. Міру покарання їм визначатиме суд.

Нагадаємо, прес-секретар МВС Артем Шевченко повідомив, що одним із членів банди "розбійників із Княжичів" є колишній співробітник управління боротьби з організованою злочинністю Ігор Касян.

Другие новости