ПоддержатьУкраїнська

У Львові керівник департаменту міськради відповідатиме за хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

У Львові керівник департаменту міськради відповідатиме за хабарі

Начальника управління департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради затримали під час одержання хабара в розмірі 80 тис. грн. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Про це передає УНН з посиланням на прес-службу військової прокуратури Західного регіону України.

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

"Установлено, що за грошову винагороду в розмірі 700-800 тис. грн вказаний посадовець пообіцяв посприяти в укладенні Львівської міською радою із суб'єктом господарювання договорів на проведення капітального ремонту будинків та не створювати перепони в проведенні розрахунків за ними", – йдеться у повідомленні.

Загалом зловмисник планував укласти такі договори на суму 10 млн грн. Розмір хабара мав становити 7-8% від ціни кожного з договорів.

Затримали посадовця 17 листопада 2016 року в центрі м. Львова під час одержання чергової частини хабара в розмірі 80 тис грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Другие новости