ПоддержатьУкраїнська

У мережі оприлюднили відео втечі терористів з поля бою

StopCor
StopCor

StopCor

У мережі оприлюднили відео втечі терористів з поля бою

В мережі опубліковано відео втечі терористів з поля бою. Автор стверджує, що це була їх невдала спроба відбити свої позиції у сил АТО.

Новину повідомляє "Преса України".

В мережі було опубліковане відео, на якому бойовики під дощем із куль стрімко тікають з поля бою. При цьому відстрілюються.

"Спроба російських окупантів відбити втрачену позицію Алмаз під Донецьком. Як росіяни драпали, несолоно сьорбнувши, від ЗСУ", – пише автор опублікованого відео.

Як відомо, саме позицію Алмаз на днях зайняли ЗСУ. Бойовики постійно здійснюють атаки з метою відбити його у сил АТО, проте натикаються на стійкий опір.

На відео видно, що бойовики перелякані та ледве встигають відстрілюватися. При цьому вони кричать "Рудік, відходимо! Рудік! Відходимо!" Камера, очевидно, була прикріплена або до спорядження, або до одного з бойовиків, в якого вцілила куля.

Нагадаємо, волонтери опублікували перехоплений українськими бійцями аудіозапис телефонної розмови бойовиків. Один з них розповів, як він і його товариші можуть тільки "лазити" поблизу позицій ЗСУ, бо "очкують" через двох українських кулеметників.

Другие новости