ПоддержатьУкраїнська

У Миколаївській прокуратурі оскаржують вирок директору КП "Миколаївська ритуальна служба"

StopCor
StopCor

StopCor

У Миколаївській прокуратурі оскаржують вирок директору КП 'Миколаївська ритуальна служба'

Екс-епутат міської ради Віталії Брек ще три роки тому попався на хабарі, проте суд його виправдав.

Прокуратура Миколаївської області внесла апеляційну скаргу на вирок Заводського райсуду, яким виправдано колишнього директора КП "Миколаївська ритуальна служба", викритого на хабарництві. Про це повідомили у прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, що у травні 2013 року посадовець Віталій Брек, який також був депутатом міськради віж "Партії регіонів", отримав від заступника директора приватної ритуальної фірми хабара в розмірі 3,5 тисячі доларів США за сприяння діяльності цієї фірми на ринку ритуальних послуг.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч.3 ст. ст.368 КК України (одержання службовою особою хабара). Державний обвинувач наполягав на призначенні посадовцю покарання у вигляді позбавлення волі строком на шести років з конфіскацією майна та забороною на три роки займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій.

Рішенням Заводського районного суду обвинуваченого виправдано через недоведеність складу кримінального правопорушення в його діях. 22 квітня цього року прокуратура внесла апеляційну скаргу на зазначений вирок до апеляційного суду Миколаївської області.

Другие новости