ПоддержатьУкраїнська

У Міноборони розповіли про втрати ЗСУ під Попасною

StopCor
StopCor

StopCor

У Міноборони розповіли про втрати ЗСУ під Попасною

Представник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник повідомив, що у Попаснянському районі на міні підірвались два бійці ЗСУ.  

Про нього розповів на прес-конференції.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, двоє наших бійців збройних сил України зазнали поранення", - йдеться в повідомленні.

Мотузяник розповів, що українські військові отримали поранення у Попаснянському районі внаслідок підриву на вибуховому пристрої.

Раніше повідомлялося, що українська розвідка дізналася про чергові втрати російсько-терористичних військ на Донбасі. Так, напередодні в одному з підрозділів виникла збройна сутичка між військовими з РФ та контрактниками з-поміж місцевого населення. У ході конфлікту було вбито трьох окупантів.

Нагадаємо, бойовики не припиняють обстрілів сил АТО на всіх напрямках. Минулої доби вони 41 раз порушили режим тиші. На Донеччині з гранатометів гатили по Опитному, Луганському, Миронівському та Авдіївці.  Один український військовий був поранений в ході вогневих атак незаконних збройних формувань.

Другие новости