ПоддержатьУкраїнська

У Слов'янську чоловіка підозрюють у виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах

StopCor
StopCor

StopCor

У Слов'янську чоловіка підозрюють у виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах

У Слов'янську чоловіка підозрюють у незаконному виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах.

Про це повідомляють у прес-службі Краматорської місцевої прокуратури.

Під процесуальним керівництвом Слов'янської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення та зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах.

До правоохоронних органів надійшла оперативна інформація про те, що 37-річний раніше судимий житель м. Слов'янська у власному домоволодінні, а також в сараї та на веранді зберігає значну кількість наркотичної речовини – канабісу. В ході санкціонованого обшуку за вказаною адресою співробітниками поліції виявлено та вилучено сухі кущі коноплі, сито для просіювання канабісу, банки з готовим для вживання наркотиком та насіння для майбутньої посадки конопель.

За попередніми оцінками, вага вилучених наркотиків і сировини складає близько 10 кг.

На даний час наркотичні засоби направлені на експертизу. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, зберігання наркотичних засобів або їх аналогів без мети збуту у великих розмірах) КК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Другие новости