ПоддержатьУкраїнська

У столиці нотаріуса спіймали на хабарі в 1,2 млн гривень (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці нотаріуса спіймали на хабарі в 1,2 млн гривень (фото)

У Києві нотаріуса і посередника піймали на хабарі в 1,2 млн гривень. Затриманим повідомлено про підозру. Про це повідомляє пресслужба прокуратури столиці, передає "368.media".

 Фото: Пресслужба прокуратури Києва

Нотаріус Київського міського нотаріального округу, діючи в змові з довіреною особою, вимагала від підприємця хабар за вплив на державного реєстратора для проведення державної реєстрації комплексу будівель заводу площею майже 15 тис. кв. м, розташованих в селищі Коцюбинське Київської області. У разі відмови зловмисники обіцяли підприємцю створити проблеми з реєстрацією цього майна.

Варто відзначити, що офіційна вартість послуг за проведення державної реєстрації прав на нерухоме майно становить 11,8 тис. гривень. В ході слідства правоохоронці задокументували отримання нотаріусом коштів в три етапи. Під час перших двох траншей зловмисниця отримала через посередника 16 тис. доларів і 28 тис. гривень. Під час передачі третього траншу в сумі 25 тис. доларів нотаріуса і її спільника затримали на гарячому. Затриманим повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК.

 Фото: Пресслужба прокуратури Києва

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Чернівцях поліцейське авто збило жінку.

Другие новости