ПоддержатьУкраїнська

У столиці СБУ посилила заходи безпеки

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці СБУ посилила заходи безпеки

СБУ посилила заходи безпеки у Києві після захоплення заручників у Луцьку. У столиці та області встановили підвищений "жовтий" рівень терористичних загроз.

 Фото: Укрінформ

Про це повідомили у пресслужбі СБУ, передає "Прямий".

Зазначається, що таке рішення ухвалили після захоплення заручників у Луцьку.

"Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Києві та області рекомендувала керівництву АТЦ встановити підвищений "жовтий" рівень терористичних загроз у регіоні", - йдеться у повідомленні.

Також у столичному регіоні ввели посилений графік чергувань особового складу правоохоронних органів.

"Основні зусилля зосереджено на запобіганні терористичній діяльності в місцях масового перебування людей, а також на посиленні безпеки об'єктів можливих терористичних посягань", - повідомили у СБУ.

Водночас, начальник київського міського та обласного управління СБУ Олег Головаш зазначив, що спецслужба звертає особливу увагу на безпекову ситуацію в столичному регіоні "незалежно від заяв будь-яких політичних сил чи представників місцевої влади".

"Адже саме в Києві розташовано багато стратегічних об'єктів. Тож посилений контроль над безпековою ситуацією в столиці є звичним явищем для силових органів. Відбувається конструктивна співпраця", - додав військовий.

Нагадаємо, луцького нападника Максима Кривоша, який тримав у заручниках 13 пасажирів автобуса у Луцьку, заарештували на 60 діб без можливості внесення застави.

Зазначимо, 21 липня о 9:25 в Луцьку озброєний Максим Кривош захопив рейсовий автобус з пасажирами. У заручниках опинились 13 осіб.

Ввечері всі захоплені громадяни були звільнені, а чоловіка затримано.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении рашистам, использовавшим украинцев для создания миграционного кризиса в ЕС

СБУ сообщила о подозрении рашистам, использовавшим украинцев для создания миграционного кризиса в ЕС

Злоумышленники организовали принудительные вывозы жителей временно захваченной части территории Запорожья в Ростовскую область, а затем – на северо-западную границу России с Латвией.