ПоддержатьУкраїнська

У столиці військовий попався в момент отримання 24-х тисяч гривень хабара

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці військовий попався в момент отримання 24-х тисяч гривень хабара

Працівники Управління захисту економіки в місті Києві Нацполіції та військової прокуратури Київського гарнізону затримали військового під час одержання 24-х тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України, передає УНН.

Як зазначається, оперативники Управління захисту економіки в місті Києві Національної поліції викрили злочинну схему отримання незаконного доходу, організовану службовцями Збройних сил України під час ліквідації військових підприємств.

За виявленими фактами корупційної діяльності слідчі військової прокуратури Київського гарнізону відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

У межах провадження, як повідомляється, правоохоронці встановили, що голова ліквідаційної комісії держпідприємства вимагає від представника комерційної структури неправомірну вигоду. Зокрема, 24 тисячі гривень "винагороди" за надання в тимчасове користування приміщень держпідприємства та зниження орендної плати.

"Сьогодні, 6 червня, оперативники Управління захисту економіки в місті Києві Нацполіції та слідчі Військової прокуратури Київського гарнізону затримали голову ліквідаційної комісії – полковника ЗСУ під час одержання неправомірної вигоди", – сказано у повідомленні.

Наразі правоохоронці проводять санкціонований обшук, додали у поліції.

Другие новости