ПоддержатьУкраїнська

У Святогірську на Донеччині мер ставить під загрозу створення територіальної громади

StopCor
StopCor

StopCor

У Святогірську на Донеччині мер ставить під загрозу створення територіальної громади

Міський голова Святогірська Дзюба своїм Розпорядженням від 23.01.2017 № 11 зупинив  дію Рішення 18.01.2017 № 1-ХІІІ-7 "Про віднесення міста Святогірськ до категорії міст районного значення" та вніс його на повторний розгляд.

Про це повідомив голова місцевого осередку "Стоп корупції" Володимир Рибалкін.

"Активісти "Стоп корупції" побували на сесії Святогірської міської ради 18 січня 2017 року і звернули увагу на те, що сесія не могла приймати будь-які рішення через відсутність кворуму.

На жаль, незаконна дія відбулась і до неї причетні вищі посадові особи Святогірської міської ради та частина депутатів. "Стоп корупції" спрямовує  матеріали до прокуратури", – повідомив голова Святогірського осередку "Стоп корупції" Володимир Рибалкін.

Нагадаємо, позачергове пленарне засідання Святогірської міської ради відбулося з порушенням Конституції та Законів України про місцеве самоврядування. Про це повідомив голова місцевого осередку "Стоп корупції" Володимир Рибалкін.

"Голова Святогірської міської ради Дзюба та семеро депутатів Святогірської міської ради, а саме: Божко  Т. В.(НАШ КРАЙ), Приймачук С.І.(НАШ КРАЙ), Мельник Г.Л. (НАШ КРАЙ), Неваров  В.О ((НАШ КРАЙ), Овчаренко В.В. (НАШ КРАЙ), Клименко О.О. (НАШ КРАЙ) та Головащенко В.Ф. (Опозиційний блок) абсолютно усвідомлюючи, що сесія за присутності на ній лише семи депутатів не може приймати будь-які рішення ради, все ж провели пленарне засідання ради та ухвалили рішення, яке стосувалося об'єднання Святогірської міської територіальної громади.

Відтак, законність децентралізаційних процесів по створенню нашої громади поставлена під загрозу", – нагадав Володимир Рибалкін.

Другие новости