ПоддержатьУкраїнська

У терористичній "ДНР" підрахували кількість убитих і поранених

StopCor
StopCor

StopCor

У терористичній 'ДНР' підрахували кількість убитих і поранених

Так зване "оперативне командування ДНР" надало інформацію про втрати з їх боку. За офіційними даним – є четверо вбитих та семеро поранених бойовиків. Натомість тут оперують цифрами, які нібито засвідчують серйозні втрати у ЗСУ.

Новину повідомляє "Преса України".

За офіційними даним із "ДНР", четверо бойовиків загинули, ще семеро отримали поранення. Мова йде про бої в районі промзони Авдіївки.

"Втрати ВС ДНР за минулу добу склали: четверо загиблих і семеро поранених", — сказав представник "командування ДНР".

У ЗМІ сепаратистів також розповсюджується інформація про зростання числа руйнувань, а також числа жертв серед мирного населення.

Тим часом це ж "командування" заявляє про значні втрати у ЗСУ. Зокрема, у "ДНР" підрахували, що ЗСУ за минулу добу втратили 150 бійців. Половина з них вбиті, інша половина – тяжко поранені.

Як відомо, зараз в районі Авдіївки тривають активні бойові дії, не зважаючи на те, що зранку 31 січня російська сторона пообіцяла дотримуватись режиму тиші.

Нагадаємо, бійці 72-ї ОМБР знищили заступника терориста Михайла Товстих (відомого як Гіві) з позивним "Консул" і відправили до лікарні ще одного помічника колишнього охоронця супермаркету.

Другие новости