ПоддержатьУкраїнська

У Житомирській області виявили конвертаційний центр з багатомільйонним обігом

StopCor
StopCor

StopCor

У Житомирській області виявили конвертаційний центр з багатомільйонним обігом

Податкова міліція Житомирщини спільно з управлінням СБУ в Житомирській області виявила та нейтралізувала міжрегіональний конвертаційний центр з оборотом близько 200 мільйонів гривень на рік. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє Державна фіскальна служба (ДФС) у Житомирській області, передає "Суспільне".

 Фото: volynnews

Виявлений конвертаційний центр надавав послуги з формування штучного податкового кредиту та обготівковування коштів, що призвело до втрат бюджету в особливо великих розмірах.

Центр функціонував на території Житомирської та Вінницької областей.

В результаті проведених санкціонованих судом обшуків в офісних приміщеннях, автотранспортних засобах, а також за адресами проживання фігурантів вилучено гроші на суму 1 мільйон 450 тисяч гривень, 20 печаток СГД, банківські карти, через які проводилося обготівкування коштів, первинні бухгалтерські документи, чорнову бухгалтерію.

Загальний оборот конвертаційного центру становив близько 200 мільйонів гривень за рік.

За фактом ухиляння від сплати податків в особливо великих розмірах правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 5 статті 27, частиною 2 статті 205-1, частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Павловський вийшов на свободу.

Другие новости