ПоддержатьУкраїнська

Україні не було сенсу знищувати Гіві – кіборг Кузьміних

StopCor
StopCor

StopCor

Україні не було сенсу знищувати Гіві – кіборг Кузьміних

Командир кіборгів Олег Кузьміних заявив, що українській стороні не було сенсу вбивати командира батальйону бойовиків "Сомалі" Михайла Толстих, відомого за прізвиськом Гіві, адже він був потрібен як свідок злочинів.

Новину повідомляє "Преса України".

Кузьміних відзначив, що ліквідовувати скандально відомого бойовика Гіві не було жодного сенсу для української сторони, адже він був цінним свідком у міжнародних судах проти Росії.

"Знищувати такого керівника немає сенсу. Як свідок, він був би потрібен, сидячи на лаві підсудних. Бо ви бачите, яка ситуація: у світі інколи заплющують очі на наші проблеми, а він би відкрив очі на багато речей. Тому нам його смерть, по суті, не так потрібна була, щоб нею займатися. Він би нам більше був потрібний, як свідок злочинів", – заявив він.

Крім того він зазначив, що українська сторона програла від смерті Гіві, адже він мав би відповідати за свої вчинки відповідно до законодавства України за всі свої злочини. Кузьміних відразу ж додав, що терорист міг померти від рук своїх же бойовиків внаслідок розбірок у середині "ДНР".

"Якщо б він загинув від рук, від снарядів ЗСУ або інших наших служб, або ж  опинився на лаві підсудних та отримав своє довічне – це була одна емоція, яку б хотілось відчувати. А так він загинув у "розборках" своїх бандитських, в усуванні свідків. В ідеалі, він мав пройти по всьому нашому Кримінальному кодексу і так далі", – зазначив Кузьміних.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе