ПоддержатьУкраїнська

Українські військові повідомили про втрати під Попасною

StopCor
StopCor

StopCor

Українські військові повідомили про втрати під Попасною

За минулу добу внаслідок бойових дій на сході України 3 військовослужбовців Збройних сил України були поранені. Загиблих немає.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу жоден український військовий не загинув, але троє наших військовослужбовців отримали поранення. Це сталося в районі населеного пункту Попасна", - сказав він.

Згідно з інформацією прес-центру штабу АТО, дванадцятого січня в зоні бойових дій на Донбасі обставини значно загострилися. За всіма напрямками незаконні збройні формування самопроголошених республік вели вогонь з різних видів озброєнь. Зокрема, противником застосовувалась важка артилерія і бронетехніка, використовувалися міномети. На Приморському напрямку спостерігалась робота ворожих снайперів. Всього українськими військовими було зафіксовано 78 ворожих обстрілів.

Нагадаємо, сьогодні, 13 січня, в населеному пункті Славне Мар'їнського району Донецької області оперативниками СБУ було задокументовано чергове вторгнення військовослужбовців ЗС РФ на територію України. Під час зачистки "сірої зони" правоохоронці знайшли обгорілий ранець російського десантника та інші елементи бойового спорядження ворогів.

Другие новости