ПоддержатьУкраїнська

Українські військові захопили у полон трьох російських найманців

StopCor
StopCor

StopCor

Українські військові захопили у полон трьох російських найманців

Українські захисники на Донбасі провели вдалий рейд. Одразу три представники ворожої сторони потрапили у полон. Ще одного – вбито. За це бійців ООС представлено до державних нагород.

Новину повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил, передає "Преса України".

У неділю ввечері, 20 травня, під час виконання бойового завдання  розвідувально-диверсійна група 46 окремого штурмового батальйону "Донбас" зі складу Об’єднаних сил виявила спостережний пост противника. Між сторонами виник короткий бій. В результаті українські бійці ліквідували одного російського найманця та ще 3 взяли у полон.

Українські військові захопили у полон трьох російських найманців

"Втрат серед наших воїнів немає", – уточнили у прес-службі ООС.

Всіх затриманих бойовиків, які захищали інтереси Кремля на Донбасі, а також їхню зброю передали СБУ зі складу Об’єднаних сил. Наразі тривають слідчі дії.

"Командира групи та особовий склад, що брали участь в рейді, представлено до державних нагород", – також йдеться у повідомленні представників ООС.

Нагадаємо,  30 квітня в Україні офіційно завершилась Антитерористична операція (АТО) та стартувала Операція об'єднаних сил (ООС). Її постійним командиром Петро Порошенко назначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Останній також керує підготовкою і керівництвом ЗСУ, СБУ, поліції, Нацгвардії та прикордонників.

Другие новости