ПоддержатьУкраїнська

В "ДНР" назвали прізвище нового куратора Донбасу

StopCor
StopCor

StopCor

В 'ДНР' назвали прізвище нового куратора Донбасу

Куратором "Л-ДНР" став колишній повпред президента Росії в Приволзькому федеральному окрузі Михайло Бабич. 

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив російський найманець та пропагандист, який живе в "ДНР", Олександр Жучковський, передає Depo.Донбас.

Він заявляє, що "інформація остаточно підтвердилася", проте насправді ж офіційно Кремль ще про відставку "куратора" окупованого Донбасу Владислава Суркова не повідомляв.

"Остаточно підтвердилася інформація про те, що Владислав Сурков вже не курує український напрямок і більше не має відношення до "Л-ДНР". Куратором Л-ДНР став Михайло Бабич, колишній повпред президента в Приволзькому федеральному окрузі. Кажуть, що у нього репутація жорсткого керівника, який добре ламає кланові системи і створює високу керованість", – написав Жучковський.

Нагадаємо, за даними керівника "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука, новим "куратором" терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР" замість радника президента Росії Владислава Суркова може стати заступник глави російського уряду Дмитро Козак.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе