ПоддержатьУкраїнська

В Івано-Франківську чиновник-хабарник раптово "захворів" перед судовим засіданням

StopCor
StopCor

StopCor

В Івано-Франківську чиновник-хабарник раптово 'захворів' перед судовим засіданням

Сьогодні в Івано-Франківському міському суді вкотре не змогли розглянути справу директора міського фонду комунального майна Богдана Чупірчука, якого обвинувачують у вимаганні і отриманні неправомірної вигоди.

Новину повідомив кореспондент УНН.

Зазначимо, обвинувачений з'явився у приміщення суду до початку засідання і повідомив відповідальним працівникам, що у цей момент його стан здоров'я не є прийнятним для участі у розгляді справи. Оскільки прокурор також був задіяний в іншій справі, судове засідання перенесли на 18 листопада.

Зауважимо, що адвокати Б.Чупірчука неодноразово заявляли, що їх "підопічний" з хвилини на хвилину з'явиться у залі судового засідання, проте цього так і не відбулось.

Нагадаємо, у березні минулого року Б.Чупірчука та директора спорткомплексу Івана Слюсара затримали під час отримання хабара в сумі 5 тисяч доларів США та 7 тисяч гривень. Ці кошти вимагались для забезпечення позитивного рішення, щодо здачі в оренду нежитлового приміщення на території одного зі стадіонів.

На цей момент, прокуратурою Івано-Франківської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, стосовно обвинуваченого. Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Івано-Франківського міського суду за ч. 3. ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Другие новости