ПоддержатьУкраїнська

В Маріуполі правоохоронці затримали наркодилера під час збуту метадону

StopCor
StopCor

StopCor

В Маріуполі правоохоронці затримали наркодилера під час збуту метадону

Чоловік отримував наркотовар у сусідній області та розповсюджував його на території рідного міста. Збував у два способи:безконтактним та «з рук у руки». За такий «бізнес» порушнику загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

В Маріуполі правоохоронці затримали наркодилера під час збуту метадону

Операція з викриття зловмисника проводилася слідчими Маріупольського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури № 1.

Правоохоронці встановили, що 31-річний місцевий мешканець особисто їздив до іншої області, де отримував наркотичну речовину, після чого розповсюджував її на території Маріуполя.

Наркоділка було затримано на «гарячому» під час збуту чергової партії метадону у великих розмірах. Наразі поліцейські встановлюють канал надходження наркотиків.

Все вилучене направлено на експертизу.

За цінами «чорного» ринку вартість вилученої психотропної речовини становить близько 20 тисяч гривень.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу.

Слідчі Маріупольського районного управління поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За незаконні діяння затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Другие новости