ПоддержатьУкраїнська

В Одесі активісти зірвали концерт Світлани Лободи

StopCor
StopCor

StopCor

В Одесі активісти зірвали концерт Світлани Лободи

Відома українська співачка Світлана Лобода приїхала на свій концерт в Одесу, однак так і не виступила. Проукраїнські активісти вийшли з плакатами та заблокували вхід гостям, звинувачуючи співачку в роботі на території країни-агресора. Після сутичок з поліцією було заявлено про скасування концерту.

Новину повідомляє "Преса України".

Активісти низки патріотичних організацій мітингують біля нічного клубу "Ібіца" в Аркадії, де ось-ось почнеться концерт співачки Світлани Лободи.

Вони вимагають зупинити виступ і вигнати виконавицю - бажано з позбавленням її громадянства України.

Річ у тому, що Лобода регулярно виступає в Росії, відмовляється визнавати факт російської агресії в Україні та підтримує російських артистів, яким заборонили в'їзд в нашу країну через виступи на окупованих територіях.

Невідомі кинули в натовп дві петарди. Обійшлося без наслідків. Кинули ще дві димові шашки.

Поліція намагалася провести особистий огляд двох активістів, ті відмовилися, і спалахнула бійка. В ході неї хтось застосував сльозогінний газ. Тих, які відмовилися від "огляду" затримали, потім відпустили.

Пізніше організатори скасували концерт Лободи. Натовп, однак, довго не розходився.

За інформацією радника начальника ГУНП Руслана Форостяка, поліція склала всього один протокол за 173 статтею КУпАП – "дрібне хуліганство". Затриманих немає. Також було два неправдивих сигнали про замінування клубу "Ібіца".

Нагадаємо, ще одна група музикантів з Росії отримала заборону на в'їзд в Україну від прикордонної служби – це "Иванушки International". Свого часу вони, як й інші російські виконавці, які отримали таку ж заборону, їздили в окупований Крим.

Другие новости