ПоддержатьУкраїнська

В Одесі правоохоронці затримали кримінального авторитета

StopCor
StopCor

StopCor

В Одесі правоохоронці затримали кримінального авторитета

В Одесі поліцейські затримали кримінального "авторитета", який намагався впливати на криміногенну ситуацію в регіоні. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України в п'ятницю ввечері, передає "ZN.UA".

 Фото: Podillyanews

Поліцейські встановили, що 30-річний кримінальник пересувався по місту на вкраденому автомобілі, в якому перевозив бойову зброю з патронами.

Чоловік потрапляв в поле зору поліції у 2017 році - за незаконне зберігання наркотиків і вогнепальної зброї. Тоді йому дали три роки з випробувальним терміном один рік і три місяці.

За цей час правопорушник здійснив хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї, суд взяв його під варту, а згодом змінив запобіжний захід на домашній арешт.

Наразі затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Київський районний суд Одеси обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 10 млн грн. Крім цього, відновлено розгляд вироку 2017 року, за яким зловмисник так і не відбув покарання.

https://www.facebook.com/watch/?v=3713403468721366

Як повідомляв "СтопКор" раніше, з РФ в Україну проривався мікроавтобус з контрабандою ікри.

Другие новости