ПоддержатьУкраїнська

Вдова убитого в Києві Вороненкова розповіла про цькування в Росії

StopCor
StopCor

StopCor

Вдова убитого в Києві Вороненкова розповіла про цькування в Росії

Відома оперна співачка Марія Максакова, вдова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, якого застрелили в Києві, вважає, що її цькують в Росії.

Вдова убитого в Києві Вороненкова розповіла про цькування в Росії

Про це вона розповіла в інтерв'ю kp.ru.

Після переїзду в Україну і смерті чоловіка Марію звільнили з музичної академії ім.Гнесіних, а з сайту Маріїнського театру, де вона була запрошена солісткою, прибрали фотографію.

"Я вважаю, що керівництво академії проявило лояльність в обмін на непрофесіоналізм. Дуже шкода, що так вийшло, хоча зараз мені дійсно не до учнів. Але коли Денис був живий, не було перешкод, щоб продовжувати роботу. Я не перебуваю в розшуку, можу вільно перетинати кордон. Мене звільнили під приводом прогулів протягом двох тижнів. Але я розцінюю своє звільнення, як цькування", – зазначила Максакова.

Вона також додала, що планує залишитися в Києві: "Розумієте, в Києві – могила мого чоловіка. Я до сих пір не можу повірити в те, що трапилося 23 березня. Я шалено любила Дениса і продовжую його любити ... Для мене зараз нічого важливішого могили Дениса немає. І по-справжньому мене цікавить тільки ця ділянка землі на Звіринецькому кладовищі".

Нагадаємо, що чоловіка Марії Максакової Дениса Вороненкова в березні цього року застрелили в центрі Києва. Незадовго до цього колишній депутат Держдуми попросив українське громадянство.

Марія Максакова є дочкою відомої радянської актриси Людмили Максакова. У Марії та Дениса є спільний син.

Другие новости