ПоддержатьУкраїнська

Військові заявили про повний контроль над трасою до окупованої Горлівки

StopCor
StopCor

StopCor

Військові заявили про повний контроль над трасою до окупованої Горлівки

Командир 46-го окремого батальйону спецпризначення "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко з позивним "Філін" заявив, що траса, яка веде до окупованої бойовиками "ДНР" Горлівки, повністю контролюється Збройними силами України.

Про це він розповів в інтерв'ю одному з українських телеканалів.

"Вона (траса – ред.) повністю під нашим контролем. І будь-які переміщення ми бачимо і тримаємо під контролем. Тобто якщо там буде йти бронетехніка, військова техніка, вона буде знищена", - зазначив військовий.

Власенко розповів також про нинішню ситуацію на Світлодарській дузі, яка наприкінці грудня 2016 року стала однією з найгарячіших точок на Донбасі. За його словами, українські військові уже практично вирівняли дугу – тепер у цьому районі проходить "майже суцільна рівна лінія".

"Напрямок Новолуганського був трохи позаду, тому що підрозділи 54-ї бригади спромоглися пройти вперед. Ми, як прийшли на нові позиції, одразу зайняли їх, і на сьогодні є стійка оборона зі всіма необхідними спорудами", - сказав "Філін".

Нагадаємо, 23 грудня 2016 року стало відомо, що під контроль Збройних сил України перейшов населений пункт Новолуганське на Світлодарській дузі. Власенко розповів, що бійці української армії змогли захопити панівні висоти, не втративши при цьому жодної людини убитою.

Другие новости