ПоддержатьУкраїнська

Вся реанімація зайнята пораненими військовослужбовцями – Риженко

StopCor
StopCor

StopCor

Вся реанімація зайнята пораненими військовослужбовцями – Риженко

Головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів про стан двох поранених українських військовослужбовців, яких 10 лютого госпіталізували із зони АТО з мінно-вибуховими пораненнями голови та кінцівок. 

Новину повідомляє "Преса України".

Так, Риженко зізнався, що вся реанімація медичного закладу зайнята пораненими військовослужбовцями. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати двоє поранених, які залишаються у вкрай важкому стані.

"У даний час їх прооперували, але вони залишаються у важкому стані, втратили багато крові й лікарі ім. Мечникова борються за їх життя. Один в комі, один, який у важкому стані, прийшов в себе. Ми сподіваємося їх врятувати", – сказав Риженко.

Відомо, що в лікарню імені Мечникова регулярно доставляють поранених із зони АТО. Цей медичний заклад – одна з найближчих обласних лікарень від лінії розмежування.

Нагадаємо, 72 випадки порушення режиму тиші нарахували у штабі АТО за минулу добу, 13 – 14 лютого. Найбільш інтенсивно бойовики атакували Маріупольський та Донецький напрямки, пускаючи в хід крупнокаліберну артилерію та техніку.

Другие новости