ПоддержатьУкраїнська

За минулу добу українські прикордонники припинили чотири випадки отримання хабара

StopCor
StopCor

StopCor

За минулу добу українські прикордонники припинили чотири випадки отримання хабара

Громадянин України для проїзду через українсько-російський кордон запропонував українським прикордонникам 1 тис. російських рублів. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

У ДПСУ поінформували, що протягом останньої доби прикордонники припинили на державному кордоні та в зоні проведення АТО чотири випадки отримання неправомірної вигоди.

"Дві спроби надання неправомірної вигоди припинили прикордонники Сумського та Могилів-Подільського загонів. Прямуючи до Росії через пункт пропуску "Бачівськ", українець запропонував прикордонному нарядові тисячу російських рублів. Хабар у розмірі 20 євро та 300 гривень намагався дати громадянин Молдови, який прямував через пункт пропуску "Могилів-Подільський-авто". За даними фактами прикордонники проінформували співробітників Національної поліції", - зазначили у відомстві.

У прес-службі також повідомили, що на контрольному посту "Майорськ" прикордонники зупинили громадянина України, який прямуючи на виїзд до неконтрольованої території запропонував грошову винагороду у розмірі 500 гривень. За даним фактом прикордонники проінформували співробітників Національної поліції.

Крім того, додали у ДПСУ, на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве" прикордонний наряд зупинив громадянина Грузії, який прямував з непідконтрольної території. Під час перевірки документів чоловік запропонував хабар за безперешкодний пропуск.

Другие новости