ПоддержатьУкраїнська

За розповсюдження так званих «закладок» молодику повідомлено про підозру

StopCor
StopCor

StopCor

За розповсюдження так званих «закладок» молодику повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури міста Харкова повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, а саме незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.307 КК України).

Під час проведення огляду місця події та вилучення згортків з психотропною речовиною, чоловік повідомив правоохоронцям, що отримував вказані згортки з психотропною речовиною від невстановленого на даний час чоловіка, після чого ховав згортки у різних місцях Харкова та Харківської області. Молодик повідомив, що продаж наркотиків здійснював за допомогою телеграм-каналу, а після отримання грошових коштів надсилав «покупцю» координати та фотографію місця «закладки».

В ході подальшого огляду правоохоронцями виявлено 32 полімерні згортки з психотропною речовиною, які чоловік ховав на відкритій місцевості у різних місцях з метою збуту.

31.03.2021 чоловіку було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 КК України, а саме незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділу поліції №2 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід —  відділ поліції №2 ХРУП №1 ГУНП а Харківській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Другие новости