ПоддержатьУкраїнська

Захарченко грає на публіку, погрожуючи Україні – Кеделашвілі

StopCor
StopCor

StopCor

Захарченко грає на публіку, погрожуючи Україні – Кеделашвілі

Ватажок самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко грає на публіку, погрожуючи Україні перейти в активний наступ на Донбасі, тим самим помститися за ліквідацію терориста Михайла Толстих, також відомого як Гіві.

Про це заявив заступник командира "Грузинського національного легіону" Шота Кеделашвілі.

За його словами, подібні гучні заяви Захарченко робить для того, щоб ЗМІ висвітлили нібито всю серйозність його намірів. Насправді, каже Кеделашвілі, бойовики не будуть змінювати свою стратегію через загибель терориста Гіві. Разом з тим Кеделашвілі підкреслив, що Михайла Толстих насилу можна назвати воїном, бо справжній воїн гине на полі бою, а не у власному кабінеті.

"Гіві був такий же виконавець, як і всі інші – той же Моторола або Захарченко. Завтра-післязавтра він буде забутий. Так що загрози Захарченка нічого не значать", – підкреслив Кеделашвілі.

Як відомо, Михайло Толстих з позивним Гіві був ліквідований 8 лютого в власному кабінеті в окупованому Донецьку. Його кабінет розстріляли з реактивного вогнемета Джміль, що знаходиться на озброєнні РФ. Після цього ватажок донецьких терористів Олександр Захарченко пообіцяв, що навіть мертві бойовики будуть продовжувати вбивати українських військових. Разом з тим Захарченко заявив, що на сьогодні Україна є справжньою терористичною державою.

Другие новости