ПоддержатьУкраїнська

Затримали за педофілію: відомому фотографу Ктиторчуку обрали запобіжний захід (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Затримали за педофілію: відомому фотографу Ктиторчуку обрали запобіжний захід (відео)

Святошинський районний суд Києва обрав відомому фотографу Олександру Ктиторчуку запобіжний захід - два місяці за ґратами без права на заставу. У прокуратурі кажуть, що чоловік розбещував та ґвалтував неповнолітніх. Засідання в справі 56-річного фотографа зробили закритим, передає "ТСН".

 Фото: ktytorchuk.business.site

Перед тим як зайти до суду, Ктиторчук розповів "ТСН", що не вважає себе винним. Його цивільна дружина Лариса також не вірить у звинувачення правоохоронців.

Олександра Ктиторчука два дні тому затримали у фотостудії на Київщині.

"Ви бачили як мене затримували? Це ж концерт, театральна постанова. Я перший раз у житті потрапив у таку ситуацію. Навіть не знаю, що говорити", - каже підозрюваний Олександр Ктиторчук.

https://youtu.be/315Nuq0mobs

Чоловік, у якого замовляли фотосети чимало зірок вітчизняного шоу-бізнесу, за версією слідчих, уже три роки змушує дівчаток до сексу, а потім знімає все на відео.

"Вчора фігуранту провадження щодо розбещення неповнолітніх було змінено підозру. Додаткова кваліфікація, яку інкримінують слідчі, зґвалтування", - повідомила начальниця відділу інформаційної політики Київської обласної прокуратури Олександра Богачова.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, біля одного з ресторанів Дніпра сталася стрілянина, є постраждалі.

Другие новости