ПоддержатьУкраїнська

У столиці невідомий напав на журналістку під час прямого ефіру (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці невідомий напав на журналістку під час прямого ефіру (відео)

У Києві 28 листопада під час прямого ефіру з церемонії пам'яті жертв Голодомору невідомий напав на журналістку "NewsOne" Віолетту Товкес. Чоловік у масці і капюшоні вибив мікрофон і свічку з рук дівчини та почав нерозбірливо кричати. Також, чоловік штовхнув журналістку. Оскільки йшов прямий ефір, інцидент був записаний на відео, передає "РБК-Україна".

 Скрін відео

Напад на журналістку стався о 16:03, коли кореспондентка розповідала українцям, як проходять заходи з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій.

"Власне, колеги, повинна зазначити, що от, в прямому ефірі, мікрофон, ми розуміємо, що не працює, тому будемо писати на "вушку" (вушний мікрофон – ред.). На нас було скоєно напад. Розуміємо, що буде знову відкрито кримінальну справу", - прокоментувала інцидент журналістка відразу після нападу, продовжуючи вести прямий ефір.

https://youtu.be/zcgPOhSY5Zw

Варто відзначити, що на території меморіалу жертвам Голодомору перебував прем'єр Денис Шмигаль, 5-й президент Петро Порошенко, народні депутати та представники правоохоронних органів.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, сьогодні в Україні вшановують пам’ять жертв Голодоморів.

Другие новости