ПоддержатьУкраїнська

Журналісти викрили редактора українського видання в роботі на РФ

StopCor
StopCor

StopCor

Журналісти викрили редактора українського видання в роботі на РФ

Журналістами в результаті розслідування отримано інформацію щодо вчинення злочинної діяльності на шкоду інтересам України на користь РФ.

Злочинну діяльність вчиняв Ткачов Юрій Олександрович, громадянин України, який народився 04.04.983 року в м. Одеса, проживає в м. Одесі, пров. Економічний, 3, кв. 42.

  • головний редактор Одеського Інтернет-видання "Таймер" (належить Ігорю Маркову) антиукраїнського, проросійського спрямування;
  • один із лідерів сепаратистського руху в м.Одеса на даний момент, виражає відкриту підтримку ЛДНР;
  • довірена особа І.Маркова та виконавцем його антиукраїнських політичних та медійних проектів;
  • у 2010 р. – Ю.Ткачов член та експерт партії "Родіна" (лідер – І.Марков, ідеолог – Олександр Васильєв, оба в розшуку та приховуються в РФ), кандидат в депутати на місцевих вибори.
  • Так, бувши головним редактором Одеського Інтернет-видання "Таймер", Ю.Ткачов з 2014 року по цей час здійснює діяльність на шкоду інтересам України на користь РФ, шляхом підготовки та розміщення в "Таймері" та в соціальних мережах Інтернету матеріалів, які прославляють терористичні організації Л/ДНР, окупацію територій України російськими військами та необхідність автономізації та приєднання до РФ Одеського та інших регіонів України.

Статті та цитати Ю.Ткачова використовуються пропагандистськими ЗМІ Росії для висвітлення антиукраїнських настроїв мешканців України та Одещини.

Тим самим Ю.Ткачов формує громадську думку та закликає, фактично, до визнання та схвалення мешканцями України дій країни-агресора РФ з окупації Криму та вторгнення на Донбас, а також закликає до порушення територіальної цілісності нашої держави шляхом федералізації та окупації РФ інших територій.

Так, наприклад:

Публікація в російсько-терористичних виданнях: http://news-front.info/2016/10/19/zakon-nyutona-i-banderizaciya-ukrainy-yurij-tkachev/

Підтримка ДНР/ЛНР, та референдуму по ДНР: https://www.facebook.com/yuri.tkachev/posts/889618781155858 http://dumskaya.net/news/yyriy-tkachev-glavnyy-redaktor-sayta-taym-000000-059380/

Прогнозування Ю.Ткачовим терактів по всій Україні, якщо вона не здасть своєї території терористам з ДНР/ЛНР: http://www.ostro.org/general/politics/articles/501968/

та інші…

Аналіз дій Ю.Ткачова дає підстави вважати, що редакційна політика його особиста та його видання "Таймер" фактично керується ФСБ РФ через Маркова І.О. (як власником сайту) та Васильєва О.О. (ідеолога). Це також підтверджують шаблонні фрази, які схвалюють агресію Росії на Донбасі та в Криму, в публікаціях Ю.Ткачова, аналогічні постійним гаслам на пропагандистських каналах та сайтах РФ.

Близькі зв'язки по вчиненню антиукраїнської діяльності:

  • Марков Ігор Олегович, 18.01.1973 р.н., голова партії "Родіна", колишній депутат ВРУ, Одеської міськради III, IV i V скликань. З 2014 р. в розшуку МВС та Інтерполу за ч.2 ст.296 КК України.
  • Васильєв Олександр Олександрович, 15.09.1978 р.н., з 2007 р. політичний оглядач на телеканалі АТВ (належить І.Маркову), ідеолог партії "Родіна", депутат Одеської міської ради VI скликання. З 2014 р. – координатор емігрантського руху "Комітет звільнення Одеси". У 2014 р. втік від СБУ в окупований Крим та став начальником управління інформації та внутрішньої політики Севастопольської міськради.

Враховуючи викладене, можна прийти до висновків, що громадянин Ткачов Ю.О., можливо, виконує на території України завдання спеціальних служб або урядових організацій РФ, як держави агресора, на шкоду інтересам України.

Таким чином, в його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 111 КК України "Посягання на територіальну цілісність та недоторканість України".

На підставі вищевикладеного журналісти звернулися до голови Служби безпеки України В. Грицака із вимогою перевірити діяльність на території держави Ткачова Ю.О., зареєструвати кримінальне провадження стосовно нього та його оточення та локалізувати діяльність на шкоду інтересам України на користь РФ, як держави-агресора.

Журналісти викрили редактора українського видання в роботі на РФ
Журналісти викрили редактора українського видання в роботі на РФ
Журналісти викрили редактора українського видання в роботі на РФ

Другие новости