ПоддержатьУкраїнська

Журналісти закликали Луценка звернути увагу на ресурс "Вести"

StopCor
StopCor

StopCor

Журналісти закликали Луценка звернути увагу на ресурс 'Вести'

У рубриці "Стоп корупції" в дії" журналісти проекту звернулась до Генерального прокурора України Юрія Луценка через спроби інформаційного ресурсу "vesti-ukr.com", підконтрольного колишньому міністрові доходів і зборів Клименкові, маніпулювати громадською думкою та дискредитувати роботу військової прокуратури у своїх публікаціях.

Окрім того, журналісти показали, як після розслідування команди проекту факти масштабної незаконної вирубки деревини на Буковині зацікавили іноземних журналістів, які слідом за "СтопКором" зафіксували злочинні дії браконьєрів.

Також стопкорівці розповіли, чим закінчилось боротьба за завод ДП "Укрспирт" у Підгайчиках на Івано-Франківщині.

За даними "СтопКору", заправляє спиртовою імперією та намагається прибрати до рук заводи по всій країні права рука  колишнього міністра-утікача МВС Захарченка – Олексій Чеботарьов. Один з ватажків та спонсорів Антимайдану особисто відповідав за викрадення та розстріл активістів Революції Гідності, а нині засилає своїх надресированих "тітушок" на спиртові заводи по всій країні. Один з них у Підгайчиках, де після розслідування "СтопКору" контроль над підприємством вдалося повернули законному керівництву.

https://youtu.be/Jg__LLvWR6Y

Другие новости