ПоддержатьУкраїнська

Злочинців, які труїли та грабували людей, заарештували в Запоріжжі

StopCor
StopCor

StopCor

Злочинців, які труїли та грабували людей, заарештували в Запоріжжі

У Запоріжжі затримано зловмисників, які труїли людей з метою пограбування.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Встановлено, що злочинці вночі поблизу розважальних закладів в центрі Запоріжжя, підшукували осіб заможного вигляду у стані алкогольного сп’яніння. Після цього жінка – учасник злочинної схеми, знайомилась з такими відвідувачами та виявляла зацікавленість таким знайомством, зближувалась з потерпілими. В подальшому дівчина, підмішувала до алкоголю сильнодіючий лікарський препарат нейролептичної дії, немедичне вживання якого, поєднане з алкоголем, призводило до неможливості чинити будь-який опір та втрати потерпілими свідомості.

Після цього жінка викликала на допомогу іншого співвиконавця, нападники заволодівали грошима, коштовностями і цінними речами потерпілих і залишаючи їх у безпорадному стані на вулиці за низьких температур, як правило, без свідомості.

Результатом одного з таких пограбувань стала смерть 27-річного чоловіка від гострого отруєння азотовмісною лікарською речовиною.

Завдяки вжитим заходам правоохоронцями затримано 37-річну жінку та 32-річного чоловіка, які вже були раніше неодноразово судимі.

Їм повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів) КК України.

Сьогодні, 11 січня, підозрюваним обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, перевіряється причетність затриманих до інших аналогічних злочинів, вчинених на території Запоріжжя та області.

Другие новости