ПоддержатьУкраїнська

14 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

14 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій частині країни прогнозується дощова погода. У південних областях, в Криму та в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -1...+11 градусів, удень +7...+20. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, південно-східний, північний і північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +4...+8 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +10...+12. Вітер західний та північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2...+9 градусів, удень повітря прогріється до +13...+18. Вітер південний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму очікується сонячна погода. На півострові збережеться суха погода. Вночі температура повітря складе +4...+11 градусів. Денна коливатиметься від +13 до +20. Вітер південних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Вночі градусники покажуть +3...+8, денна температура повітря складе +13...+19 градусів. Вітер південний, південно-західний та південно-східний, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до -1...+4 градусів, удень підніметься до +7...+12. Вітер західний, північний, північно-східний та північно-західний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -1, удень до +13 градусів. Вітер західний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3...+8 градусів, удень – від +11 до +16. Вітер західний та північно-західний, 2-6 м/с.

Другие новости

Было 26 грн, а стало 56: рынок утилизации опасных отходов попал в тень из-за реформы Минсреды

Было 26 грн, а стало 56: рынок утилизации опасных отходов попал в тень из-за реформы Минсреды

Минсреды попало в неприятность с реформой об утилизации опасных отходов во время войны

Российские силы нанесли массированный ракетный удар по электроэнергетической инфраструктуре Украины

Российские силы нанесли массированный ракетный удар по электроэнергетической инфраструктуре Украины

Спасатели работают над ликвидацией последствий в разных областях Украины