ПоддержатьУкраїнська

19 серпня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

19 серпня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій частині країни прогнозується суха погода. У північних, місцями у центральних областях, іноді в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +6...+24 градусів, удень +21...+32. Вітер змінний, переважно північний, східний, північно-східний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати дощова погода з грозою. В Житомирській області – без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі повітря охолодитися до +11...+17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +22...+27. Вітер північний, північно-східний, східний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+21 градус, удень повітря прогріється до +24...+32. Вітер північний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. У Феодосії, Керчі можливий дрібний дощ. Уночі температура повітря складе +18...+24 градуси. Денна коливатиметься від +29 до +32. Вітер північних, східних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +15...+20, денна температура повітря складе +27...+31 градус. Вітер північний, східний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +6...+12 градусів, удень підніметься до +21...+27. Вітер південний, східний, південно-східний, південно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +10, удень до +24 градусів. Вітер північний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. У Черкаській і місцями в Кіровоградській областях висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12...+17 градусів, удень – від +24 до +29. Вітер східний, північний, північно-східний, північно-західний і південно-східний, 1-3 м/с.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет