ПоддержатьУкраїнська

24 травня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

24 травня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На всій території країни переважатиме суха погода. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу, іноді з грозою. Температура повітря вночі складе +6…+15 градусів, удень +15...+26. Вітер змінних напрямків, переважно південний, західний, північно-західний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +11...+15 градусів, удень – від +22 до +26. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +9…+13 градусів, удень повітря прогріється до +17...+25. Вітер південний, південно-східний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові очікується суха погода. У Керчі можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +8...+12 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +17 до +21. Вітер північний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до +9...+11 градусів, денна температура повітря складе +15...+18. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-7 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до +6...+9 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +15...+23. Вітер південний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні дощ з грозою буде йти весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вночі до +12, удень – до +18 градусів. Вітер південний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +9...+13 градусів, удень – від +21 до +25. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет