ПоддержатьУкраїнська

Бойовики зосередили обстріли на приморському напрямку – штаб АТО

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики зосередили обстріли на приморському напрямку – штаб АТО

Незаконні збройні формування інтенсивно обстрілюють морських піхотинців та інші підрозділи сил АТО, що захищають Маріупольський напрямок. Гатять з БМП та мінометів, проте не обходять "увагою" й інші сектори. За добу, 9 квітня, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Новину повідомляє прес-центр штабу АТО.

За минулу добу російсько-терористичні війська 44 рази обстріляли позиції Збройних Сил України. Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку. Тут, у районі Новотроїцького, противник накривав ЗСУ вогнем зі 120 мм мінометів, протитанкових гранатометів та озброєння БМП. Оборонців Водяного, Лебединського та Красногорівки обстрілювали з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

По опорних пунктах поблизу Гнутового та Новогнатівки ворог гатив з гранатометів, а в районі Павлополя та Новомихайлівки – з великокаліберних кулеметів. З БМП та стрілецької зброї НЗФ били по морських піхотинцях поблизу Широкиного. Озброєння БМП застосували в районі Новогригорівки, а зі стрілецької обстріляв захисників Талаківки та Чермалика.

На Донецькому напрямку, з протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру противник гатив по захисниках Авдіївки та Шахти Бутівка. З протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бив по оборонцях Верхньоторецького та Зайцевого. В районів Пісків активізувались ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Новозванівки. З гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру відкривав вогонь по оборонцях Троїцького, Кримського та станиці Луганської. По захисниках Новотошківки противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, за твердженням "офіційного представника Народної міліції ЛНР" Андрія Марочка, в підкріплення силам АТО прибули європейки. На фронті вони воюють в якості снайперш. Про це повідомляє розвідка "ЛНР".

Другие новости

ТЦК сможет вызвать граждан, через электронный кабинет, для удобства прохождения ВЛК, Вениславский

ТЦК сможет вызвать граждан, через электронный кабинет, для удобства прохождения ВЛК, Вениславский

Законопроект внесет изменения в процесс мобилизации, позволяя ТЦК использовать электронную подпись для повесток

'Ситуация сложная, но не критическая': Роман Бочкала рассказал, что происходит на Харьковщине

"Ситуация сложная, но не критическая": Роман Бочкала рассказал, что происходит на Харьковщине

Украинский военный журналист Роман Бочкала прокомментировал ситуацию в Харьковской области