ПоддержатьУкраїнська

Довірливі взаємини з батьками – крок до безпечного дитинства

StopCor
StopCor

StopCor

Довірливі взаємини з батьками – крок до безпечного дитинства

З початком літніх канікул у поліцію частіше звертаються з заявами про зниклих дітей, які йдуть з дому через сварки з дорослими, щоб змінити звичне оточення, погостювати у родичів або знайти для себе розваги, що не завжди бувають безпечними.

Ось і вчора поліцейські Білгород-Дністровського відділу поліції були заклопотані пошуками 12-річної місцевої мешканки, яка втекла з домівки. Правоохоронці розіслали орієнтування, опитали її друзів, родичів та сусідів, перевірили покинуті будівлі та за кілька годин розшукали дівчинку, яка ховалася від дорослих у сусідньому селі.

Зі слів втікачки, мати забрала її додому від старшої сестри, хоча дитина хотіла продовжити гостювати у неї. На щастя, протиправних дій щодо дівчини не скоювалося, поліцейські повернули її в родину.

Шановні батьки та опікуни! Намагайтеся не полишати дітей на самоті, як би ви не були заклопотані роботою та домашніми справами. Діти – чутливі та вразливі, вони яскраво реагують як на байдужість дорослих, так і на їх турботу.

Приділяйте їм увагу, спілкуйтеся та цікавтеся, де і з ким вони проводять вільний час або хочуть його провести. Не ігноруйте їхні побажання, а якщо виконати їх неможливо - роз’яснюйте, чому. З повагою та терпінням ставтеся до емоцій і думок дитини, адже тільки щирість здатна побудувати між вами по-справжньому довірливі відносини. А саме підтримка батьків є запорукою щастя їх дітей.

За матеріалами Білгород-Дністровського відділу поліції в Одеській області

Другие новости

В Закарпатье вздули авто с 'водолазами': пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

В Закарпатье вздули авто с "водолазами": пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

Пенсионер из Тячева задержан за попытку нелегальной переправы людей через границу

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Прокуратура Киева направила в суд обвинительный акт по и.о. директора КП за служебную халатность