ПоддержатьУкраїнська

Навчаємо правилам безпеки змалечку: подільські поліцейські завітали до малюків з місцевого дитячого садка

StopCor
StopCor

StopCor

Навчаємо правилам безпеки змалечку: подільські поліцейські завітали до малюків з місцевого дитячого садка

Гостею вихованців дитсадка «Сонечко» стала начальниця сектору ювенальної превенції Подільського райуправління поліції Катерина Негрецкул.

Їхня зустріч розпочалося з перегляду навчального мультфільму, в якому казкові герої знайомлять глядачів з професію правоохоронця. Діти розповіли, що вже давно знають: поліцейські – це дівчата та хлопці, які захищають людей. «Вони переслідують злочинців, носять красиву форму, їздять на патрульній машині та включають «блимавки», коли поспішають на порятунок», - перерахували діти.

Далі Катерина Негрецкул влаштувала для малюків вікторину: вони відповідали на те, як потрібно поводитися з незнайомцями, до кого звертатися по допомогу і чи знають вони номер телефону екстреного виклику поліції.

«Я була приємно здивована тим, що усі правильно і впевнено відповідали на поставлені запитання. Крім того, малюки добре знають адреси свого проживання та імена батьків, а це дуже важливо в разі, якщо дитина загубилася. Хочеться подякувати дорослим, які приділяють увагу тому, щоб навчити своїх малят правилам безпечної поведінки», - поділилася своїми враженнями поліцейська.

Як виявилося, дітлахам були знайомі й правила перетину автодороги, про які вони теж розповіли поліцейській, а вона подарувала кожному світловідбивні елементи у вигляді службової машини. Наостанок на вихованців садочку чекав сюрприз – патрульний автомобіль, у якому всі бажаючі змогли посидіти, та на власні очі побачити, як користуватися рацією та гучномовцем, вмикати звукову сирену і проблискові вогні.

Діти запросили поліцейських знову приходити у гості та передали усім правоохоронцям свої привітання з наступаючим святом – Днем поліції.

Подільське районне управління поліції в Одеській області

Другие новости

ТЦК сможет вызвать граждан, через электронный кабинет, для удобства прохождения ВЛК, Вениславский

ТЦК сможет вызвать граждан, через электронный кабинет, для удобства прохождения ВЛК, Вениславский

Законопроект внесет изменения в процесс мобилизации, позволяя ТЦК использовать электронную подпись для повесток