ПоддержатьУкраїнська

Піщаний браконьєр отримав підозру за напад на журналістів

StopCor
StopCor

StopCor

Піщаний браконьєр отримав підозру за напад на журналістів

Керівник точки з нелегального видобутку піску Ігор Чупринський, який напав на знімальну групу "СтопКору", отримав підозру.

Про це журналістів проекту повідомили у слідчому відділу Києво-Святошинського ВП ГУ НП України у Київській області.

Нагадаємо, відеооператор "СтопКору" Павло Янцен отримав травму голови та носа під час зйомок конфіскації спецтехніки на точці з нелегального видобутку піску в селі Шпитьки Києво-Святошинського району.

"Ми фіксували на відеокамеру процесуальні дії прокуратури, правоохоронці описували техніку піщаних браконьєрів. У цей момент до чоловіка, який назвався керівником точки, підбіг слідчий поліції і почав відтягувати мене від бандита. Коп допомагав відбирати у мене мікрофон. У цей час спритник вдарив відеооператора Павла Янцена кулаком в обличчя та відкинув його на паркан. У результаті колега отримав травму голови та пошкодив ніс", – нагадує подробиці нападу журналіст "СтопКору" Сергій Медяник.

За даними журналістів, розкрадання державних надр проходило під виглядом благоустрою пляжу озера. Бізнес процвітав протягом кількох років. В оборудці, за інформацією журналіста Сергія Медяника, задіяні одразу кілька громадських організацій – "Екосервіс", "Альянс будівельників України", "ЕкоГромада" та "Народний контроль".

Другие новости

Воровство в подземке: полиция Киева задержала мужчину, похитившего телефон у женщины на станции 'Печерская'

Воровство в подземке: полиция Киева задержала мужчину, похитившего телефон у женщины на станции "Печерская"

В столице полицейские эффективно разыскали и задержали 54-летнего вора